Ka nānā ʻana i ka pāpaʻi ʻana o ka puʻuwai Fetal a me ke olakino o kāu pēpē

He aha ka Fetal Heart Rate Monitoring?
th (1)Hiki i ke kauka ke hoʻohana i ka nānā ʻana i ka puʻuwai o ka naʻau fetal e hōʻoia i ka maikaʻi o kāu pēpē ke hana ʻoe a inā he kumu ʻē aʻe e nānā ai i ka puʻuwai o kāu pēpē.
ʻO ka nānā ʻana i ka puʻuwai puʻuwai Fetal kahi kaʻina e ʻike ai i kāu kauka i ka wikiwiki o ka puʻuwai o kāu pēpē. Inā hāpai ʻoe, makemake kāu kauka e hōʻoia i ke olakino a me ka ulu ʻana o kāu pēpē e like me ka pono. ʻO kekahi o kā lākou hana ʻana, ʻo ia ka nānā ʻana i ka pākēneka a me ka puʻuwai o ka puʻuwai o kāu pēpē.
Hiki i ke kauka ke hana i kēia ma hope o kou hāpai ʻana a i kou wā e hānau ai. Hiki iā lākou ke hui pū me nā hoʻokolohua ʻē aʻe no ka nānā pono ʻana inā loaʻa iā ʻoe ka maʻi diabetes, ke koko kiʻekiʻe, a i ʻole kekahi maʻi e pilikia ai ʻoe a me kāu pēpē.
ʻO nā kumu no ka nānā ʻana i ka puʻuwai Fetal
Hiki i ke kauka ke hoʻohana i ka nānā ʻana i ka puʻuwai o ka naʻau fetal ke pilikia nui kou hāpai ʻana. Pono paha ʻoe i ka nānā ʻana i ka naʻau fetal inā:

 

 

Loaʻa iā ʻoe ka maʻi diabetes.
Ke lawe nei ʻoe i ka lāʻau lapaʻauhana mua.
ʻAʻole ulu a ulu paha kāu pēpē ma ke ʻano maʻamau.
Hiki i ke kauka ke hoʻohana i ka nānā ʻana i ka puʻuwai o ka naʻau fetal e hōʻoia i ka maikaʻi o kāu pēpē i kou wā e hānau ai a inā he kumu ʻē aʻe e nānā ai i ka puʻuwai o kāu pēpē.
Nā ʻano o ka nānā ʻana i ka puʻuwai Fetal
Hiki i ke kauka ke nānā i ka puʻuwai o kāu pēpē ma nā ʻano ʻelua. Hiki iā lākou ke hoʻolohe a hoʻopaʻa uila paha i nā beats mai waho o kou ʻōpū. A i ʻole i ka wā i haki ai kou wai a i ʻole ʻoe i ka hana ʻana, hiki iā lākou ke wili i kahi uwea lahilahi ma kouʻōpūa hoʻopili i ke poʻo o kāu pēpē.
Auscultation (ka nānā ʻana i ka fetal waho): Inā hele maʻamau kou hāpai ʻana, e nānā paha ke kauka i ka puʻuwai o kāu pēpē i kēlā me kēia manawa me kahi stethoscope kūikawā a i ʻole kahi mea paʻa lima i kapa ʻia ʻo Doppler ultrasound. I kekahi manawa, kāhea nā kauka i kēia ʻano o ka nānā ʻana i ka naʻau o ka naʻau fetal auscultation.
Inā makemake ʻoe, hiki i ke kauka ke hana i kahi hoʻokolohua kūikawā i kapa ʻia he hoʻokolohua nonstress, maʻamau e hoʻomaka ma kahi o ka pule 32 o kou hāpai ʻana. Helu ia i ka nui o ka manawa e wikiwiki ai ka puʻuwai o kāu pēpē i loko o 20 mau minuke.
No ka hoʻāʻo ʻana, e moe ʻoe me ke kāʻei ʻike uila a puni kou ʻōpū e hoʻopaʻa mau i ka puʻuwai o ka pēpē.
Hiki i ke kauka ke kāʻei i ke kāʻei ʻike uila a puni ʻoe e ana i ka puʻuwai o ka pēpē i ka wā hana a me ka hānau ʻana. Hōʻike kēia iā lākou inā ke hoʻoikaika nei nā ʻokiʻoki i kāu pēpē. Inā pēlā, pono paha ʻoe e hānau i kāu pēpē i ka hikiwawe.
Doppler Fetal: ʻO ka Doppler fetal kahi hoʻāʻo e hoʻohana ana i nā nalu kani e nānā i ka puʻuwai o kāu pēpē. He ʻano ʻano ultrasound e hoʻohana ana i kahi mea paʻa lima e ʻike i nā loli o ka neʻe ʻana i unuhi ʻia me ke kani.
Hoʻolohe mua ka hapa nui o nā wahine i ka puʻuwai o kā lākou pēpē i ka wā o ka nānā maʻamau e hoʻohana ana i ka Doppler fetal. Nuiultrasound Hiki i nā mīkini ke lohe ʻia ka puʻuwai ma mua o ka hiki ke lohe ʻia me kahi Doppler. Loaʻa ka hapa nui o nā wahine i kahi ultrasound ma mua o 12 pule.
Ka nānā 'ana i ka fetal kūloko: I ka wā e haki ai kou wai a hāmama kou ʻōpū e hoʻomākaukau ai no ka hānau ʻana, hiki i ke kauka ke holo i kahi uwea i kapa ʻia he electrode ma loko o ia mea a i loko o kou ʻōpū. Hoʻopili ka uwea i ke poʻo o kāu pēpē a hoʻopili ʻia i kahi nānā. He heluhelu maikaʻi kēia ma mua o ka hoʻolohe ʻana i ka puʻuwai o kāu pēpē mai waho.
 
E koho i ka Hwatime T series External Fetal Monitor
th (2)ʻO ka hōʻoia maikaʻi: CE & ISO
Papahana mea hana: Papa II
Hōʻike: 12” hōʻike waihoʻoluʻu
Nā hiʻohiʻona: Maʻalahi, hoʻolālā māmā, hana maʻalahi
Pōmaikaʻi: Flip-Screen mai 0 a 90 degere, font nui
Koho: Ke kiaʻi ʻana i ka pēpē hoʻokahi, nā māhoe a me nā ʻekolu, hana ʻo Fetus Wake up
Noi: Halemai
/t12-fetal-monitor-product/

 


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-09-2023